Hydrafacial MD - beauty world

Aparatul HydraFacial reprezinta o inovatie in domeniul medical- estetic, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combina procedurile de curatare, exfoliere, extractie si hidratare. Delicat si gentil cu pielea, acest tratament non-invaziv a fost conceput pentru a inlocui tratamentele traditionale din saloanele de cosmetica, oferindu-va o noua experienta in ceea ce inseamna curatarea tenului.

Etape tratament hidrodermoabraziune cu Hydrafacial

Pasul 1: Curățare și exfoliere: Celulele moarte și impuritățile sunt eliminate de la suprafața pielii

Pasul 2:  Peeling: Acizii speciali curață porii fără a irita sau leza tegumentul

Pasul 3:  Extracția: Aplicatorul special acționează cu tehnologia vortex și realizează extracții asupra porilor, eliminând impuritățile de la nivelul pielii

Pasul 4:  Hidratarea: O combinație de substanțe hidratante este introdusă în piele pentru hrănirea și protejarea tenului

Pasul 5:  Protecție: Utilizarea produselor HydraFacial Daily Essentials care ajută la menținerea rezultatelor pe o perioadă îndelungată și protejează pielea

Beneficii tratament hidrodermoabraziune cu Hydrafacial

  • Elimină punctele negre
  • Calmează și reduce acneea
  • Reduce porii dilatați
  • Diminuează ridurile fine
  • Reduce hiperpigmentațiile
  • Conferă tenului strălucire și prospețime
Tratamentul HydraFacial oferă rezultate imediate în ceea ce privește textura și aspectul pielii, fără disconfort și fără a necesita o perioadă de recuperare. Pacienții care încearcă acest tratament sunt uimiți să constate că tenul lor arată mai sănătos, mai curat și mai luminos, fără a trece prin trauma iritațiilor.

Motive pentru a încerca tratament hidrodermoabraziune cu Hydrafacial

  • Își respectă promisiunea: tratamentul oferă rezultate instant, fără a leza țesuturile. Este o procedură simplă, rapidă și relaxantă, care lasă tenul curat și sănătos.
  • Pielea va arăta din ce în ce mai bine: Efectul tratamentului se menține pe mai multe zile, iar pe măsură ce îl repetați, rezultatele vor fi și mai impresionante.
  • Rezultate vizibile, fără efecte secundare: La finalul ședinței, veți observa reducerea punctelor negre și a porilor dilatați, precum și o piele mai fină la atingere. Nici urmă de roseață sau iritații!
  • Tratamentul este unic pentru fiecare pacient: Pentru fiecare pacient se folosesc seturi diferite de aplicatoare, iar tratamentul se programează în funcțiile de nevoile fiecărui tip de ten.
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/05/bedbeff8-f6d1-466e-a69b-8df80e9f1f89.jpg
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/05/Aparat-hydrafacial.png
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/03/Hydrafacial-4.jpg

Tratament hidrodermoabraziune cu Hydrafacial este recomandat de vedete internaționale

HydraFacial este unul dintre tratamentele favorite ale starurilor înainte de aparițiile pe covorul roșu. Celebrități precum Beyonce, Ethan Hawke, Matthew McConaughey sau Paris Hilton apelează la această procedurăori de câte ori își simț tenul obosit sau încărcat și au nevoie de o revigorare.

https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/03/Hydrafacial-5.jpg
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/03/Hydrafacial-6.jpg
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/04/Crina-Matei.jpg
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/04/HydraFacial-Logo-Rebrand_DE.png

„Intotdeauna am mizat pe mimica fetei, in special in meseria pe care o am. Nu am folosit niciodata solutii invazive de infrumusetare, nu am apelat la injectii sau alte metode extreme. Ceea ce urmez cu strictete este tratamentul Hydrafacial.”   Crina Matei

Suplimentar opționalÎMBUNĂTĂȚIȚI-VĂ TRATAMENTUL HYDRAFACIAL CU DERMABUILDER

Pentru rezultate HydraFacial îmbunătățite, combină-ți fața cu DermaBuilder ™️, un ser avansat de întărire și de rafinare a pielii, care va ajuta la îmbunătățirea texturii pielii și a liniilor fine și a ridurilor. DermaBuilder ™️ folosește un amestec special de peptide pentru a reîncărca pielea, vizând noua piele expusă prin procesul de exfoliere HydraFacial. Un grup de peptide reduce contracțiile musculare în expresia facială, iar celălalt stimulează producția de colagen și elastină. Aceste peptide lucrează împreună pentru a reduce aspectul liniilor fine și a ridurilor și pentru a îmbunătăți fermitatea și elasticitatea pielii.
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/03/Hydrafacial-7.jpg
DermaBuilder™- Rolul acestei soluții este de a stimula producția de colagen și de a întări structura celulară, contribuind la reducerea ridurilor fine.
HydraFacial se adresează tuturor tipurilor de piele: menține sănătos tenul normal, calmează și tratează tenul acneic, întinerește tenul afectat de vârstă și reduce ridurile fine. În timpul procedurii se folosesc aplicatori speciali, dedicați fiecărei etape în parte și unici pentru fiecare dintre pacienți, astfel încât aceștia au certitudinea unui tratament sigur și în condiții de maximă igienă.

Ne place ce facem
Eva Hair Cut

https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/02/Logo-Eva-Hair-Cut-1.png
Eva Hair Cut

Ne-am consolidat pozitia pe piata, devenind cunoscuti pentru calitate si profesionalism. Promitem sa continuam in acelasi spirit caracteristic salonului nostru si sa ne imbogatim portofoliul in raport cu nevoile clientilor nostri.

„Take time to be beautiful”

Urmeaza-ne

Etichetati-ne si obtineti sansa de a va vedea fotografia sau videoclipul pe profilul nostru  #evahaircut

Modalitati de plata
Cash & Card
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SAL.png
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SOL.png
Subscribe

If you wish to receive our latest news in your email box, just subscribe to our newsletter. We won’t spam you, we promise!

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Eva Hair Cut

As the pioneer of the lean startup movement, APPLAUZ has dedicated it’s time to sharing effective business strategies that help new businesses and enterpreneurs put their money to work in the right way.

Copyright © Eva Hair Cut  2020.  All Rights Reserved. Powered by Dynamic IT. ANPC

Open chat
Buna, "

Te putem ajuta?
Echipa Eva Hair Cut face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!

"Take time to be beautiful"