Detox SpaDetox Spa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului

Detox Spa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la baza principiul tratamentului prin ioni, intr-o maniera simpla si placuta. Aparatul de detoxifiere Detox Spa accelereaza detoxifierea naturala a organismuli si ajuta la slabit.
Acest aparat e foarte util in actiunea de detoxifiere ajutand la cresterea sistemului imunitar. Actiunea sa este data de electroliza sarii dizolvate in apa care genereaza un flux de ioni pozitivi si negativi care atrag sau se ataseaza pe particulele toxice si accelereaza procesul natural de detoxifiere.
In timp ce clientul sta asezat comod pe scaun cu piciorele scufundate (imersate) in apa calduta corpul se detoxifica. Generatorul de ioni pozitivi si negativi este bobina care creeaza electroliza la nivelul apei.
DetoxSpa sprijina organele responsabile cu detoxifierea organismului, ficatul si rinichii, in procesul de detoxifiere.
Pentru o detoxifiere completa, pana nu demult era nevoie sa urmezi o dieta drastica care de cele mai multe ori ducea la infometare. Detoxifierea organismului era anevoioasa, consuma foarte mult timp si multa energie. Cu aparatul de detoxifiere DetoxSpa lucrurile sunt simple, placute si dureaza putin. In plus eficacitatea este vizibila de la primele secunde de tratament.
La nivelul talpilor sunt reprezentate toate organele interne. Detoxifierea organismului cu aparatul Detox Spa urmareste canalele de comunicare ale organelor si accelereaza procesul natural de eliminare a toxinelor.
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/04/89148166_2761953717251643_3737444351584763904_n.jpg

Cum functioneaza detoxifierea cu Detox Spa?

In recipientul cu apa calduta al acestui aparat profesional de detoxifere este generat un flux de ioni pozitivi si negativi, acestia creeaza un camp ionic ce accelereaza procesele naturale de detoxifiere. Particulele de impuritati si toxine sunt incarcate la randul lor pozitiv sau negativ, fiind atrase astfel spre exteriorul corpului. Detoxifierea este asigurata si vizibila.

Chiar functioneaza?

Aparatul de detoxifiere Detox Spa creste rezistenta la stres si ajuta la slabit. Detoxifierea este vizibila cu ochiul liber, apa din recipient isi va schimba culoarea in functie de deseurile metabolice eliminate. Astfel, daca apa se coloreaza in galben sau verde, este o dovada a detoxifierii rinichilor si tractului urinar, daca se coloreaza in maro si negru, semnaleaza curatirea ficatului si a vezicii biliare, fulgii de culoare neagra sunt metalele grele eliminate, culoarea rosie indica toxine purtate in circuitul sanguin, portocaliul semnaleaza toxine depozitate in articulatii si exemplele pot continua.
Sănătatea organismului uman depinde în mare parte de echilibrul electric și energetic din corp. O persoană sănătoasă de regulă deține electricitate negativă (ioni negativi) în proporție de 80% și electricitate pozitivă (ioni pozitivi) în proporție de 20%. Organismul uman acționează asemeni unui magnet atrăgând elemente nocive cum ar fi metalele grele, grăsimi parțial oxidate, proteine disimilate, depozitate de colesterol, acid uric și acid lactic. Toate aceste toxine dezechilibrează funcțiile organismului.
DetoxSpa sprijină corpul în acțiunea de detoxifiere a organismului îmbunătățind funcțiile ficatului și rinichilor, întărind sistemul imunitar și activarea funcțiilor circulatorii.
DetoxSpa sprijina organele responsabile cu detoxifierea organismului, ficatul si rinichii, in procesul de detoxifiere.

Efecte:

 • Detoxifierea accentuata a organismului
 • Reglarea metabolismului si imbunatatirea circulatiei periferice dar si limfatice
 • Reducerea transpiratiei si a mirosurilor neplacute (picioare)
 • Reduce acneea
 • Reducerea cantitatii de toxine din corp
 • Activarea functiilor metabolice si circulatorii
 • Imbunatatirea functiilor ficatului si rinichilor
 • Intarirea sistemului imunitar
 • Reducerea starilor de insomnie pana la disparitie
 • Reducerea durerilor, edemelor si aglomerarilor toxice cronice

Recomandarea noastre cu privire la sedintele de detoxifiere este, ca aceastea sa se realizeze la 2 saptamani cu un minim de 6 sedinte!

Durata de tratament este de 30 de minute pentru adulti, 15 minute pentru copiii intre 5 si 15 ani si 10 minute pentru copiii sub 5 ani.
Contraindicatii:
Tratamentul nu este recomandat daca persoana se afla sub controlul medical:

 • implanturi electrice (pacemaker cardiac) sau metalice
 • epsisoade epileptice sau psihotice
 • sarcina, perioada de alaptare
 • transplant renal
 • persoane aflate in tratament de chimioterapie sau radioterapie
 • diabet
 • ciclu menstrual
 • persoane cu rani deschise la nivelul talpilor

Cum functioneaza detoxifierea prin ionizare?

In timpul sedintei, bobina emite un mic flux de curent electric de 1.2-1.8 Amperi in apa calduta, favorizand formarea de hidrogen (H+), sodiu(Na+), cloruri(Cl+) si ioni de hidroxid (OH-). Concentratia ridicata de ioni se ataseaza de toxine neutralizandu-le si permitand corpului sa le elimine mai rapid, prin cele 2000 de cai de comunicare cu organele pe care le prezinta talpa piciorului.
Cat de dese pot sa fie sedintele de detoxifiere?
Pentru inceput este aceptata si o detoxifiere la fiecare 72 de ore . Dupa 5 – 10 sedinte, puteti reduce chiar si la o singura sedinta pe saptamana. Un tratament complet dureaza 14 sedinte, apoi se poate realiza cate o sedinta pe luna.
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/02/Logo-Eva-Hair-Cut-1.png
Eva Hair Cut

Ne-am consolidat pozitia pe piata, devenind cunoscuti pentru calitate si profesionalism. Promitem sa continuam in acelasi spirit caracteristic salonului nostru si sa ne imbogatim portofoliul in raport cu nevoile clientilor nostri.

„Take time to be beautiful”

Urmeaza-ne

Etichetati-ne si obtineti sansa de a va vedea fotografia sau videoclipul pe profilul nostru  #evahaircut

Modalitati de plata
Cash & Card
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SAL.png
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SOL.png
Subscribe

If you wish to receive our latest news in your email box, just subscribe to our newsletter. We won’t spam you, we promise!

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Eva Hair Cut

As the pioneer of the lean startup movement, APPLAUZ has dedicated it’s time to sharing effective business strategies that help new businesses and enterpreneurs put their money to work in the right way.

Copyright © Eva Hair Cut  2020.  All Rights Reserved. Powered by Dynamic IT. ANPC

Open chat
Buna, "

Te putem ajuta?
Echipa Eva Hair Cut face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!

"Take time to be beautiful"