ParafinaTratament cu parafina pentru maini si picioare

Mainile si picioarele sunt partile cel mai expuse ale corpului si din acest motiv au nevoie de o ingrijire mai atenta pentru a fi hidratate in profunzime si pentru a-si pastra aspectul tanar o vreme indelungata. Prin urmare, specialistii recomanda tratamentul cu parafina, un tratament pe care il poti face la Eva Hair Cut. Efectul va fi unul spectaculos: o piele catifelata si un aspect placut.

Tratamentul cu parafina este benefic pentru organism, deoarece catifeleaza pielea si o hidrateaza profund. Prin urmare, atunci cand ai timp liber nu ezita sa-ti rasfeti corpul cu un astfel de tratament. Vei fi incantata de rezultat.

Etapele unui tratament cu parafina sunt :

- curatarea mainilor/picioarelor si dezinfectarea lor ;
- exfolierea cu un produs de gomaj ;
aplicarea prin masaj usor a unei creme hidratante ;
- se introduc mainile respectiv picioarele intr-o baie de parafina incalzita,dupa care se infoliaza in plastic si se impacheteaza in manusi sau botosei de bumbac care ajuta la mentinerea caldurii pentru mai mult timp ;
- se indeparteaza parafina dupa cca 20 min

Pentru a da posibilitatea inchiderii porilor, se recomanda ca zona tratata sa nu fie spalata cu apa timp pentru minim 60 minute.
Recomandam ca impachetarile cu parafina se fie facute minim la fiecare schimbare de anotimp, dar idealul ar fi la doua saptamani. Nu este nevoie de un numar exact de sedinte, deoarece nu afecteaza pielea, iar aceasta trebuie hidratata mereu.
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/04/73472678_1209731939187656_8327063214592360448_o.jpg
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/02/Logo-Eva-Hair-Cut-1.png
Eva Hair Cut

Ne-am consolidat pozitia pe piata, devenind cunoscuti pentru calitate si profesionalism. Promitem sa continuam in acelasi spirit caracteristic salonului nostru si sa ne imbogatim portofoliul in raport cu nevoile clientilor nostri.

„Take time to be beautiful”

Urmeaza-ne

Etichetati-ne si obtineti sansa de a va vedea fotografia sau videoclipul pe profilul nostru  #evahaircut

Modalitati de plata
Cash & Card
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SAL.png
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SOL.png
Subscribe

If you wish to receive our latest news in your email box, just subscribe to our newsletter. We won’t spam you, we promise!

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Eva Hair Cut

As the pioneer of the lean startup movement, APPLAUZ has dedicated it’s time to sharing effective business strategies that help new businesses and enterpreneurs put their money to work in the right way.

Copyright © Eva Hair Cut  2020.  All Rights Reserved. Powered by Dynamic IT. ANPC

Open chat
Buna, "

Te putem ajuta?
Echipa Eva Hair Cut face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!

"Take time to be beautiful"