HomeMihaela Gheta -

https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/02/Mihaela-Gheta.jpg

EsteticianMihaela Gheta

Mihaela isi urmeaza pasiunea pentru cosmetica, inca din copilarie la varsta de 9 ani cand si-a aplicat crema epilatoare pe picioare cu care a stat o zi intreaga la joaca spunand ca este ” CISMETICIANA”

Pe Mihaela o intalniti la Eva Hair Cut, unde aplica cu profesionalism nu doar cunostintele in cosmetica si make-up, dar si pe cele din industria cosmeticii moderne, cosmetica secolului XXI-Hydrafacial.

A obtinut numeroase diplome si a participat la
cursuri de perfectionare in industria beauty

Eva Hair Cut are grija sa mentina o echipa performanta si bogat calificata, sustinand in totalitate cursurile si certificarile acestora.
  • 2018
  • 2019
  • 2020

HydrafacialMD – BeautyMed

DIPLOMA ce atesta ca a urmat si finalizat trainingul Hydrafacial, aplicatie pentru hidrodermoabraziune si este apta sa administreze procedura corect, conform protocolului.

Certificat – „RESTABILESTE SANATATEA TEGUMENTULUI – HYDRAFACIAL„

Certificat – „RESTABILESTE SANATATEA TEGUMENTULUI – HYDRAFACIAL” in urma caruia este apta sa urmeze protocolul de lucru Edge Systems.

Certificat BeautyMed

Certificat participare si finalizare cu succes a modulul de educatie: „Tehnici de recomandare personalizata pentru ingrijirea la domiciliu”.

Diploma Elysion-Pro

Certificat oferit pentru finalizarea cu succes a trainingului Elysion Pro Cocoon Medical cu tehnologia Dioda Laser.

Certificat Elysion-Pro

Certificat ce atesta „Epilare definitiva in orice anotimp – Laser Dioda Elysion-Pro”. Mihaela este apta sa urmeze protocolul de tratament recomandat de Cocoon Medical.

https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/02/Logo-Eva-Hair-Cut-1.png
Eva Hair Cut

Ne-am consolidat pozitia pe piata, devenind cunoscuti pentru calitate si profesionalism. Promitem sa continuam in acelasi spirit caracteristic salonului nostru si sa ne imbogatim portofoliul in raport cu nevoile clientilor nostri.

„Take time to be beautiful”

Urmeaza-ne

Etichetati-ne si obtineti sansa de a va vedea fotografia sau videoclipul pe profilul nostru  #evahaircut

Modalitati de plata
Cash & Card
Subscribe

If you wish to receive our latest news in your email box, just subscribe to our newsletter. We won’t spam you, we promise!

[contact-form-7 404 "Negăsită"]
Eva Hair Cut

As the pioneer of the lean startup movement, APPLAUZ has dedicated it’s time to sharing effective business strategies that help new businesses and enterpreneurs put their money to work in the right way.

Copyright © Eva Hair Cut  2020.  All Rights Reserved. Powered by Dynamic IT. ANPC

Open chat
Buna, "

Te putem ajuta?
Echipa Eva Hair Cut face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!

"Take time to be beautiful"