HomePolitica de confidentialitate

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European privind protectia datelor – GDPR

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos.

  • Cine suntem:

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale S.C. EVA HAIR CUT S.R.L, cu sediul în Bucuresti, Bdul Alexandru Obregia nr. 22 A-B, sector 4, Romania, in calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet www.evahaircut.ro .

 

  • Definirea termenilor:

Date cu caracter personal = orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila;
Prelucrarea datelor cu caracter personal = orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea/restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

  • Tipurile de date colectate:

Societatea Eva Hair Cut prelucreaza numai datele cu caracter personal care ii sunt furnizate in mod direct (nume, prenume, email, numar de telefon). De asemenea, datele rezultate din navigarea pe site-ul nostru colectate prin intermediul cookies si a tehnologiilor similar conform Politicii privind cookie.

  • Scopul colectarii datelor:

–  Solutionarea solicitariilor primite in cadrul site-ului www.evahaircut.ro;
–  Efectuarea diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului;
–  Pentru activitati de marketing, respectiv transmiterea de newsletter si/sau alerte periodice prin folosirea postei electronice;
–  Desfasurarea relatiei contractuale dintre compania Eva Hair Cut si clienti.

  • Timpul de stocare:

Datele colectate vor fi prelucrate si stocate pe o perioada de 3 ani sau in cazul clientilor existenti pe intreaga durata contractuala.In cazul in care doriti retragerea consimtamantului pentru stocarea si prelucrarea datelor dumneavoastra, datele vor fi sterse/distruse.

  • Drepturile:

Persoanele fizice au urmatoarele drepturi:

a) Dreptul de acces –  este dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca prelucram datele cu caracter personal care va privesc, avand astfel acces la datele respective;

b) Dreptul la portabilitate – este dreptul prin care veti putea primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil;

c) Dreptul la opozitie – este dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului;

d) Dreptul la rectificare – este dreptul prin care se pot face corectari, fara intarziere nejustificata, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele.

e) Dreptul la stergerea datelor – este dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal in urmatoarele cazuri : acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; va retrageti consimtamantul si nu exista nici un alt temei juridic pentru prelucrare; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale.

f) Dreptul la restrictionarea prelucrarii –  poate fi exercitat in cazul in care o persoana contesta exactitatea datelor pe perioada verificarii corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu character personal, solicitand in schimb restrictionarea;

g) Dreptul de a depune o plangere la autoritatile de supraveghere in cazul in care datele au fost procesate intr-un mod care nu se conformeaza GDPR;

h) Dreptul la o cale de atac efectiva in cazul in care o autoritate de supraveghere competenta nu se ocupa in mod corespunzator de o plangere;

i) Dreptul la o cale de atac efectiva impotriva unui operator sau unei personae imputernicite de catre operator;

j) Dreptul la despagubiri de la un operator sau de la o persoana imputernicita in cauza pentru daune material sau morale care rezulta din incalcarea GDPR

Daca aveti nemultumiri sau intrebari legate de prelucrarea datelor personale va puteti adresa responsabilului pentru protectia datelor la adresa office@evahaircut.ro. Plangeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate  Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru detalii si informatii nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin email.

 

  • Politica privind confidentialitatea datelor personale

Eva Hair Cut  se angajeaza sa va protejeze confidentialitatea. Acest acord de confidentialitate explica colectarea, utilizarea, dezvaluirea, pastrarea și protejarea informatiilor dvs. personale.

Acest acord de confidentialitate se aplica furnizarii serviciilor Eva Hair Cut prin intermediul site-ului indiferent de modul de accesare sau utilizare a acestuia, inclusiv prin intermediul dispozitivelor mobile.

Putem modifica in orice moment aceasta politica prin publicarea versiunii modificate in aceasta sectiune, inclusiv data la care s-au efectuat modificarile.

  • Informatiile personale pe care le colectam:

Ce este informatia personala?

Informatiile personale sunt informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila. O persoana fizica identificabila este cea care poate fi identificata, direct sau indirect, prin referire la un identificator, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date despre locatie sau unul sau mai multi factori specifici fizic, fiziologic, genetic, identitate mentala, economica, culturala sau socială a acelei persoane fizice.

Nu consideram ca informatiile personale includ informatii care au fost anonimizate sau pseudonimizate, astfel incat nu mai pot fi folosite pentru a identifica o anumita persoană fizica.

Colectam informatii personale de la dvs. doar pentru intocmirea facturilor si evidenta comenzilor in baza de date.

Unele dintre aceste informatii personale sunt necesare pentru furnizarea in conditii optime a produselor si serviciilor noastre, cum ar fi o modalitate de a va identifica sau informatii privind achizitionarea serviciilor si a produselor Eva Hair Cut.

De asemenea, putem colecta informatii personale din alte surse, dupa cum este detaliat mai jos.

Informatiile personale pe care ni le furnizati atunci cand optati pentru  serviciile si produsele  Eva Hair Cut sau ne scrieti mesaje prin intermediul site-ului sau e-mailuri:

  • Informatii de identificare cum ar fi numele, adresa, numere de telefon, adrese de e-mail, atunci cand utilizati adresa de mail office@evahaircut.ro.
  • Informatii de identificare cum ar fi numele, adresa, numere de telefon, adrese de e-mail, atunci cand doriti sa realizati o programare la salonul Eva Hair Cut.
  • Informatii utilizate pentru a identifica comanda dvs., date de facturare, precum si, in cazul in care serviciile postale sau curierat sunt furnizate prin intermediul unuia dintre transportatorii parteneri, numere de urmarire colet si actualizari de urmarire. Toate acestea sunt necesare in cazul unei comenzi de produse destinate infrumusetarii.
  • Informatii financiare, cum ar fi numere de cont bancar pentru viramente in urma unor tranzactii.
  • De asemenea, ne puteti furniza si alte informatii prin actualizarea sau adaugarea de informatii la programarea pentru vizita in salon sau la comanda dvs., prin participarea la discutiile cu alti utilizatori, rezolvarea disputelor sau in cazul in care comunicați cu noi în legatura cu produsele si serviciile noastre (e-mail, telefon, chat).

Informatiile personale pe care le colectam in mod automat atunci cand beneficiati de serviciile noastre

  • statisticile privind afisarile de pagina, traficul catre si de la site-uri, adresa URL de trimitere, adresa IP si istoricul de navigare;

Informatii personale colectate din alte surse

  • Social Media. Va permitem sa distribuiti informatii pe site-uri de socializare (ex: Facebook). Aceste site-uri ne pot oferi acces automat la anumite informatii personale pe care le pastrează despre dvs. (ex. adresa de e-mail). Prin asocierea unui cont administrat de un site de socializare cu contul dvs. și autorizandu-ne sa accesam aceste informatii, sunteti de acord ca putem colecta, utiliza și pastra informatiile furnizate in conformitate cu acest acord de confidențialitate.
  • Daca ne furnizati informatii personale despre altcineva, trebuie sa faceti acest lucru numai cu acordul acelei persoane. Trebuie sa o informati cum colectam, folosim, dezvaluim si pastram informatiile personale in conformitate cu acest acord de confidentialitate.

Informațiile personale pe care le colectăm utilizând cookie-uri

  • Utilizam cookie-uri pentru a colecta informații despre paginile pe care le vizualizati, despre link-urile accesate si despre alte actiuni pe care le faceti atunci cand utilizați serviciile noastre.
  • Pentru mai multe informatii despre utilizarea acestor tehnologii si despre cum sa le controlați, consultați sectiunea dedicata http://evahaircut.ro/politica-de-cookie/.
  • Cum utilizam informatiile dvs. Personale:

Noi folosim informatiile dvs. personale pentru a va furniza si a imbunatati produsele si serviciile noastre, pentru a va oferi o experiența placuta pe site-ul nostru, pentru intocmirea comenzilor si facturilor si pentru a va oferi servicii de suport.

Mai jos este un rezumat al modului in care folosim informatiile dvs. personale.

  • Pentru a va contacta in legatura cu activitatea dvs. pe site, pentru a comunica in legatura cu programarile si comenzile de produse pentru infrumusetare (daca este necesar), pentru a rezolva eventuale probleme, pentru a rezolva un litigiu, pentru a colecta sumele datorate pentru activitatea de vanzare. Atunci cand va contactăm in aceste scopuri, va putem contacta prin e-mail, telefon sau SMS.
  • Pentru a va trimite documentatiile si facturile.
  • Pentru a va trimite actualizarile documentatiilor.
  • Pentru a preveni, detecta, atenua si investiga fraude, incalcari ale securitatii sau alte activitati potențial interzise sau ilegale.
  • Pentru a masura si a imbunatati produsele si serviciile noastre, pentru a pastra produsele si serviciile noastre in siguranta si pentru a personaliza continutul site-ului care include elemente și servicii ce pot prezenta interes ca răspuns la acțiunile pe care le faceti.
  • Pentru a monitoriza restrictiile privind accesarea serviciilor si produselor noastre pentru incalcari ale politicilor noastre sau ale legilor.

Nu folosim informatiile personale pentru a va oferi oferte comerciale prin e-mail, telefon sau SMS decat cu consimtamantul dvs. pe care vi-l puteti retrage in orice moment.

  • Cum putem sa va impartasim informatiile personale:

Putem divulga informatiile dvs. personale unor terte parti. Această divulgare poate fi necesara pentru ca noi sa va oferim acces la produsele si serviciile noastre, sa ne conformam obligatiilor legale nationale, sa ne optimizam activitatile de marketing si publicitate sau sa prevenim, sa detectam, sa atenuam si sa investigam activitatile frauduloase sau ilegale legate de produsele si serviciile noastre. Incercam sa minimizam cantitatea de informatii personale pe care le dezvaluim la ceea ce este direct relevant și necesar pentru a indeplini scopul specificat.

Nu vindem, inchiriem sau dezvaluim in alt fel informațiile dvs. personale unor terte parti in scopuri de marketing și publicitate fara acordul dvs. explicit.

Putem divulga informatiile dvs. personale urmatoarelor parti pentru urmatoarele scopuri:
Furnizori de servicii și parteneri ai S.C. EVA HAIR CUT S.R.L.

Furnizorii de servicii de transport-curierat cu care impartasim informatiile de contact pentru intocmirea documentelor de transport, in scopul facilitarii livrarii anumitor documente sau produse si a altor comunicari legate strict de livrare, daca aceasta nu se realizeaza prin e-mail.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: office[at]evahaircut.ro.

Data intrare in vigoare 25.05.2018.

https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/02/Logo-Eva-Hair-Cut-1.png
Eva Hair Cut

Ne-am consolidat pozitia pe piata, devenind cunoscuti pentru calitate si profesionalism. Promitem sa continuam in acelasi spirit caracteristic salonului nostru si sa ne imbogatim portofoliul in raport cu nevoile clientilor nostri.

“Take time to be beautiful”

Social media
Modalitati de plata
Cash & Card
Subscribe

If you wish to receive our latest news in your email box, just subscribe to our newsletter. We won’t spam you, we promise!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Eva Hair Cut

As the pioneer of the lean startup movement, APPLAUZ has dedicated it’s time to sharing effective business strategies that help new businesses and enterpreneurs put their money to work in the right way.

Copyright © Eva Hair Cut  2020.  All Rights Reserved. Powered by Dynamic IT. ANPC

Open chat
Buna, "

Te putem ajuta?
Echipa Eva Hair Cut face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!

"Take time to be beautiful"