NEW - Radiofrecventa si Ultrasunete pentru fata si corp DALYANCE

Cine este Dalyance ?

Dalyance este un aparat profesional cu radiofrecventa si ultrasunete pentru estetica faciala si corporala, cu o platforma multifunctionala ce combina cele doua tehnologii si ofera servicii complete de estetica medicala non-invaziva cu rezultate de exceptie.
Acest aparat ofera avantaje importante:
  • puteti beneficia de combinatii de tratamente;
  • rezultate vizibile imediat;
  • calitate garantata.
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/02/dalyance.jpg
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/02/106_3.jpg

Cum functioneaza?

Aparatul combina ultrasunetele si radiofrecventa intr-un singur echipament pentru estetica faciala si corporala.
Radiofrecventa imbunatateste calitatea si aspectul pielii prin stimularea neocolagenezei si neoelastogenezei.

Energia sub forma de radiofrecventa penetreaza in dermul adanc si incalzeste controlat stratul adipos si tesutul cutanat, declansand mecanismele naturale de vindecare ale corpului. Rezultatul acestui proces este o piele intinerita, o diminuare vizibila a celulitei si un efect de scadere in centimentri.

O tehnologie non-invaziva, radiofrecventa este o modalitate de a obtine un aspect tanar, tonifiat si ferm, fara a apela la metode chirurgicale, invazive.

Cavitatia este o metoda de slabire localizata ce foloseste ultrasunetele. Ele produc micro-bule la nivelul membranei adipocitelor, cauzand ruperea acestora, neafectand alte tipuri de celule.

Adipocitele sunt apoi eliminate pe cale naturala din corp.  Combina radiofrecventa si cavitatia pentru a oferi o solutie completa de remodelare corporala si rejuvenare faciala.

Permite incalzirea zonei de tratament cu ajutorul radiofrecventei, in timp ce ultrasunetele actioneaza direct asupra adipocitelor.

Tratamente de rejuvenare faciala

Rejuvenarea faciala este o metoda eficienta de reintinerire non-invaziva a pielii. Procesul anti-ageing stimulat cu ajutorul radiofrecventei ofera rezultate vizibile inca de la prima sedinta de tratament. Efectele la nivelul pielii sunt vizibile pentru: fermitate si reintinerire, contur facial, elasticitate piele, reducere riduri si lifting.

Tratamente de remodelare corporala

Tratamentele cu aparatul Dalyance sunt non-invazive si nedureroase. Combinarea radiofrecventei cu ultrasunetele ofera clientilor dumneavoastra rezultate vizibile inca de la prima sedinta. Aparatul Dalyance permite efectuarea tratamentelor impotriva celulitei in toate stagiile: severa, flasca si edematoasa. Tratamentele corporale oferite de Dalyance sunt: reducere celulita, tonifiere cutanata, aspect imbunatatit al pielii si remodelare corporala.
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/02/radiofrecventa-si-ultrasunete.jpg
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/02/Logo-Eva-Hair-Cut-1.png
Eva Hair Cut

Ne-am consolidat pozitia pe piata, devenind cunoscuti pentru calitate si profesionalism. Promitem sa continuam in acelasi spirit caracteristic salonului nostru si sa ne imbogatim portofoliul in raport cu nevoile clientilor nostri.

„Take time to be beautiful”

Urmeaza-ne

Etichetati-ne si obtineti sansa de a va vedea fotografia sau videoclipul pe profilul nostru  #evahaircut

Modalitati de plata
Cash & Card
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SAL.png
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SOL.png
Subscribe

If you wish to receive our latest news in your email box, just subscribe to our newsletter. We won’t spam you, we promise!

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Eva Hair Cut

As the pioneer of the lean startup movement, APPLAUZ has dedicated it’s time to sharing effective business strategies that help new businesses and enterpreneurs put their money to work in the right way.

Copyright © Eva Hair Cut  2020.  All Rights Reserved. Powered by Dynamic IT. ANPC

Open chat
Buna, "

Te putem ajuta?
Echipa Eva Hair Cut face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!

"Take time to be beautiful"