Manichiura -

Obţinem
un look fără cusur

Felul in care ne purtăm unghiile oferă o imagine asupra personalităţii noastre, motiv pentru care manichiura este un detaliu care nu trebuie neglijat atunci când dorim să obţinem un look fără cusur.

Acolo unde arta se îmbină armonios cu tehnologia și cele mai noi trenduri în nail design, Eva Hair Cut  ambasador Orly a creat un concept ce mizează pe profesionalismul specialiștilor în manichiură, evidențiat cu ajutorul produselor de top domeniu.

  • dezinfectarea mâinilor
  • indepartarea lacului de pe unghii
  • scurtarea unghiei
  • alegerea formei unghiei
  • aranjarea cuticulei pentru un aspect curat și sănătos
  • aplicarea stratului de bază
  • aplicarea lacului colorat și al topului
  • aplicarea uleiului pentru cuticule și cremei de mâini

Ne place ce facem
Eva Hair Cut

Sterilizator conform cu normele europene si avizat de Ministerul Sanatatii

Aparatele obligatorii in orice salon de infrumusetare, indiferent de specificul acestuia sunt sterilizatoarele. Linia de echipamente de sterilizare pe care o oferim este pupinelul sau sterilizator cu aer cald uscat care este utilizat pentru a steriliza instrumentele cosmetice si cele de manichiura.
Sterilizator conform cu normele europene si avizat de Ministerul Sanatatii.
Prin termenul de sterilizare, care este un termen absolut, se înteleg procedeele fizice şi chimice care elimină toţi germenii viabili (bacterii, spori, fungi, virusuri, paraziţi) de pe un obiect. Se desemnează ca steril un obiect care a fost supus unui procedeu de sterilizare şi protejat în mod corespunzător pentru a preveni contaminarea sa.
Sterilizarea prin căldură uscată
Căldura uscată omoară microorganismele prin oxidarea distructivă a componentelor celulare a bacteriilor. Cei mai rezistenţi spori sunt distruși de căldura uscată la 160°C, timp de 60 de minute. Sporii fungilor sunt distruşi în 60 deminute la 115°C, iar cei bacterieni sunt distruşi în 60 de minute la temperaturi cuprinse între 120°-160°C.
În cele mai vechi civilizaţii s-au cunoscut practici care au prevenit alterarea alimentelor, putrefacţia cadavrelor, fără a se cunoaşte rolul microorganismelor în aceste procese. Astfel, alimentele perisabile au fost conservate prin adaus de sare, uleiuri aromatice, afumare sau fermentaţie acidă. Conservele au apărut cu 50 de ani înaintea cercetărilor lui Pasteur, fără a fi fost lămurit principiul care stă la baza lor.
La începutul secolului al XVIII-lea s-a folosit pentru prima oara clorura de var şi fenolul pentru dezodorizarea gunoaielor şi în final pentru curăţirea plăgilor, fără a se cunoaşte acţiunea bactericidă a acestor substanţe.
Tehnicile de sterilizare s-au dezvoltat iniţial în laboratoare pentru a permite
izolarea miocrobilor în culturi pure, ele fiind apoi rapid preluate de toate
specialităţile medicale pentru a preveni răspândirea infecţiilor.
Functionarea sterilizatorului in parametri corespunzatori este asigurata de verificarile trimestriale prin firma acreditata. Toate solutiile utilizate pentru dezinfectare si sterilizare sunt cu rol antibacterian, antifugic, microbactericid, tuberculicid si virucid, de asemenea avizate de Ministerul Sanatatii.
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/02/Logo-Eva-Hair-Cut-1.png
Eva Hair Cut

Ne-am consolidat pozitia pe piata, devenind cunoscuti pentru calitate si profesionalism. Promitem sa continuam in acelasi spirit caracteristic salonului nostru si sa ne imbogatim portofoliul in raport cu nevoile clientilor nostri.

„Take time to be beautiful”

Urmeaza-ne

Etichetati-ne si obtineti sansa de a va vedea fotografia sau videoclipul pe profilul nostru  #evahaircut

Modalitati de plata
Cash & Card
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SAL.png
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SOL.png
Subscribe

If you wish to receive our latest news in your email box, just subscribe to our newsletter. We won’t spam you, we promise!

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Eva Hair Cut

As the pioneer of the lean startup movement, APPLAUZ has dedicated it’s time to sharing effective business strategies that help new businesses and enterpreneurs put their money to work in the right way.

Copyright © Eva Hair Cut  2020.  All Rights Reserved. Powered by Dynamic IT. ANPC

Open chat
Buna, "

Te putem ajuta?
Echipa Eva Hair Cut face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!

"Take time to be beautiful"