Masaj si tipuri de masaj

Masajul reprezintă un grup de manevre de tip manual sau tehnic prin care se ia contact cu tegumentul pentru a stimula pielea și țesuturile adiacente, cu scopul determinării unor reacții vasculare, biochimice, de stimulare senzitivă și de inducere de reacții tip reflex. Scopul inducerii unor astfel de reacții pot fi igienic, profilactic, terapeutic și/sau recuperator.
În salonul nostru se găsesc următoarele terapii de masaj:
  • relax me 50′ – masaj clasic
  • sensorial candle 50′ – masaj relaxare
  • deep tisse 50′ – decontractarea mușchilor
  • reflexotherapy 50′
  • adios cellulite 50′

Eva Hair Cut este salonul in care stilul gaseste mereu forme noi de exprimare, fie ca este vorba despre coafura, manichiura-pedichiura, cosmetica sau masaj. Avand drept tinta obiective ca respectul si rasfatul clientului veti avea parte de garantarea serviciilor prin profesionalismul echipei, calitatea si certificarea aparatelor cat si a produselor.
Viziunea izvorand din creativitate. In cei 13 ani de experienta cautand in permanenta noi surse de inspiratie ele au venit pe de o parte din deschiderea spre perfectionare si pe de alta parte din oamenii pe care i-am intalnit sau care au trecut pragul salonului. Privind profund inauntrul fiecarei persoane si cladind relatii de lunga durata alaturi de echipa noastra am reusit sa personalizam fiecare client.

Venind la Eva Hair Cut cunoastem si descoperim impreuna stilul fiecaruia! Adunand idee cu idee am ales designul si conceptul pentru spatiul in care domneste confortul și rasfatul pentru trup si suflet Body Massage by Eva Hair Cut.

Magia copacilor: Obiectele de mobilier din lemn.
In timp ce obiectele de mobilier din lemn pot bucura ochii prin frumusetea lor estetica, lemnul din care sunt confectionate are o incarcatura energetica ce ii ofera propietati spirituale specifice. Legile universale promoveaza natura ca un mijloc de a ne autoevalua pentrua urma apoi constiinta intr o stare aproape perfecta de pace si liniste.

Fagul: puternic si duranil. Energie masculina pentru ca este producator de seminte tip nuca. Aceasta energie balanseaza sanatatea si hraneste creativitatea, simtul de conducere si prietenie cu semenii. Lemnul de fag ne imbogateste cu toleranta, rabdare si traire cu usurinta din punct de vedere spiritual.
Emotiile hranite de acest lemn sunt: aspiratiile, dorinta si viictoriile. Obiectele confectionate din acest lemn fac parte din componente de structura: paturi, mese, scaune, rafturi, dulapuri, usi. Mobila din fag se preteaza a fi mobilier de casa, de familie favorizand o buna relatie intre membri.

Chakrele sau centrele energetice principale sunt de o natură subtilă și nedovedită științific, autori contemporani sunt de acord cu existența lor. În general sunt descrise șapte chakre principale:

Muladhara (Sancrită: मूलाधार, Mūlādhāra) Chakra Rădăcină (ultimul os al coloanei vertebrale, coccis)
Swadhisthana (Sancrită: स्वाधिष्ठान, Svādhiṣṭhāna) Chakra Sacrală (ovar/prostată)
Manipura (Sancrită: मणिपूर, Maṇipūra) Chakra plexului solar (zona buricului)
Anahata (Sancrită: अनाहत, Anāhata) Chakra inimii (zona inimii)
Vishuddha (Sancrită: विशुद्ध, Viśuddha) Chakra gâtului (zona gâtului)
Ajna (Sancrită: आज्ञा, Ājñā) Chakra frunții sau al treilea ochi (glanda pineală)
Sahasrara (Sancrită: सहस्रार, Sahasrāra) Chakra coroanei (glanda hipofiză)

Purificatorul de aer ajută la scăderea declanșatorilor de alergii obișnuiți, cum ar fi acarienii de praf, polenul, mucegaiul și alte particule mari. Neutralizeaza bacteriilor din aer, mirosul mancarii animalelor, mucegaiurilor și ciupercilor. Filtrul cu carbon activ captează diferite mirosuri.

Pentru un rezultat si mai bun pe timpul utilizarii aparatului de purificat aerul se mai poate folosi lampa din sare de Himalaya, aceasta are abilitatea de a transforma chimic si fizic ocamera intreaga cu efecte unice de vindecare. Lampa este si o sursa de lumina, iar culoarea sa placuta are un efect de calmare si relaxare.

Din punct de vedere stiintific, lampa din sare de Himalaya are urmatoarele efecte:
  • Ionizeaza camera.
  • Echilibreaza frecventele artificiale si lungimile de unda electromagnetice nenaturale care provin de la echipamentele electronice.
  • Produce unde de lumina din spectrul curcubeului care iti protejeaza corpul.

Bambusul este o specie lemnoasă care crește foarte repede. El crește de 10 ori mai repede decât majoritatea speciilor de lemn tare. O altă caracteristică foarte importantă a bambusului este stabilitatea. Multe temple japoneze (mai mult șintoiste, dar și unele budhiste) au crânguri de bambus ca apărare împotriva „duhurilor rele”.

Oamenii din India au bambusul aproape toată viața lângă ei. Ombilicul li se taie cu unelte din bambus, sunt puși în leagăne de bambus, când sunt marilucrează cu unelte de bambus și pe schele de bambus, la bătrânețe au toiage de bambus.
Obiectele de decor si statuile contribuie la starea de relaxare.
Betisoarele parfumate au rolul de a mentine un parfum placut in incapere si, in acelasi timp, induc starea de bine.
Intra in starea de relaxare la Eva Hair Cut si vei privi lumea dintr-o alta perspectiva!
Va asteptam cu drag!
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/02/Logo-Eva-Hair-Cut-1.png
Eva Hair Cut

Ne-am consolidat pozitia pe piata, devenind cunoscuti pentru calitate si profesionalism. Promitem sa continuam in acelasi spirit caracteristic salonului nostru si sa ne imbogatim portofoliul in raport cu nevoile clientilor nostri.

„Take time to be beautiful”

Urmeaza-ne

Etichetati-ne si obtineti sansa de a va vedea fotografia sau videoclipul pe profilul nostru  #evahaircut

Modalitati de plata
Cash & Card
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SAL.png
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SOL.png
Subscribe

If you wish to receive our latest news in your email box, just subscribe to our newsletter. We won’t spam you, we promise!

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Eva Hair Cut

As the pioneer of the lean startup movement, APPLAUZ has dedicated it’s time to sharing effective business strategies that help new businesses and enterpreneurs put their money to work in the right way.

Copyright © Eva Hair Cut  2020.  All Rights Reserved. Powered by Dynamic IT. ANPC

Open chat
Buna, "

Te putem ajuta?
Echipa Eva Hair Cut face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!

"Take time to be beautiful"