Pedichiura

Vino să te relaxezi
cu o pedichiură însoțită de masaj, vibromasaj și cromoterapie.

Pedichiura este procedura prin care picioarele, primesc un tratament de ingrijire, benefic atat din punct de vedere al sanatatii circulatiei periferice, cat si al aspectului fizic al unghiilor de la picioare.

SERVICIUL NOSTRU DE PEDICHIURĂ CONSTĂ ÎN:

  • 15′ masaj (spate și șezut)
  • vibromasaj și cromoterapie
  • sare de baie naturală și uleiuri esențiale
  • pedichiură estetică sau medicală
  • hidratarea picioarelor
  • pregătirea unghiei naturale în vederea aplicării culorii
  • consultanță pentru alegerea culorii dorite
  • produse de unică folosință
  • instrumentar sterilizat individual în pupinel

Ne place ce facem
Eva Hair Cut

Sterilizator conform cu normele europene si avizat de Ministerul Sanatatii

Aparatele obligatorii in orice salon de infrumusetare, indiferent de specificul acestuia sunt sterilizatoarele. Linia de echipamente de sterilizare pe care o oferim este pupinelul sau sterilizator cu aer cald uscat care este utilizat pentru a steriliza instrumentele cosmetice si cele de manichiura.
Sterilizator conform cu normele europene si avizat de Ministerul Sanatatii.
Prin termenul de sterilizare, care este un termen absolut, se înteleg procedeele fizice şi chimice care elimină toţi germenii viabili (bacterii, spori, fungi, virusuri, paraziţi) de pe un obiect. Se desemnează ca steril un obiect care a fost supus unui procedeu de sterilizare şi protejat în mod corespunzător pentru a preveni contaminarea sa.
Sterilizarea prin căldură uscată
Căldura uscată omoară microorganismele prin oxidarea distructivă a componentelor celulare a bacteriilor. Cei mai rezistenţi spori sunt distruși de căldura uscată la 160°C, timp de 60 de minute. Sporii fungilor sunt distruşi în 60 deminute la 115°C, iar cei bacterieni sunt distruşi în 60 de minute la temperaturi cuprinse între 120°-160°C.
În cele mai vechi civilizaţii s-au cunoscut practici care au prevenit alterarea alimentelor, putrefacţia cadavrelor, fără a se cunoaşte rolul microorganismelor în aceste procese. Astfel, alimentele perisabile au fost conservate prin adaus de sare, uleiuri aromatice, afumare sau fermentaţie acidă. Conservele au apărut cu 50 de ani înaintea cercetărilor lui Pasteur, fără a fi fost lămurit principiul care stă la baza lor.
La începutul secolului al XVIII-lea s-a folosit pentru prima oara clorura de var şi fenolul pentru dezodorizarea gunoaielor şi în final pentru curăţirea plăgilor, fără a se cunoaşte acţiunea bactericidă a acestor substanţe.
Tehnicile de sterilizare s-au dezvoltat iniţial în laboratoare pentru a permite
izolarea miocrobilor în culturi pure, ele fiind apoi rapid preluate de toate
specialităţile medicale pentru a preveni răspândirea infecţiilor.
Functionarea sterilizatorului in parametri corespunzatori este asigurata de verificarile trimestriale prin firma acreditata. Toate solutiile utilizate pentru dezinfectare si sterilizare sunt cu rol antibacterian, antifugic, microbactericid, tuberculicid si virucid, de asemenea avizate de Ministerul Sanatatii.
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/02/Logo-Eva-Hair-Cut-1.png
Eva Hair Cut

Ne-am consolidat pozitia pe piata, devenind cunoscuti pentru calitate si profesionalism. Promitem sa continuam in acelasi spirit caracteristic salonului nostru si sa ne imbogatim portofoliul in raport cu nevoile clientilor nostri.

„Take time to be beautiful”

Urmeaza-ne

Etichetati-ne si obtineti sansa de a va vedea fotografia sau videoclipul pe profilul nostru  #evahaircut

Modalitati de plata
Cash & Card
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SAL.png
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SOL.png
Subscribe

If you wish to receive our latest news in your email box, just subscribe to our newsletter. We won’t spam you, we promise!

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Eva Hair Cut

As the pioneer of the lean startup movement, APPLAUZ has dedicated it’s time to sharing effective business strategies that help new businesses and enterpreneurs put their money to work in the right way.

Copyright © Eva Hair Cut  2020.  All Rights Reserved. Powered by Dynamic IT. ANPC

Open chat
Buna, "

Te putem ajuta?
Echipa Eva Hair Cut face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!

"Take time to be beautiful"