TEHNOLOGIA JOICOCrezi ca parul tau este o cauza pierduta?
Faceti cunostinta cu eroul parului deteriorat
la Eva Hair Cut!

Nu este nimic in lume mai frumos decat parul sanatos. Vitalitatea, culoarea si stralucirea acestuia nu pot fi ignorate, si nici felul in care lumineaza o incapere sau binedispune pe cei din jur. Avem un nume pentru aceasta energie remarcabila, ii spunem „JOI”. La un moment dat, dupa multe tunsori, colorari si uscari cu feonul, parul incepe sa-si piarda din „joi”, pentru ca lucrurile care ne fac pe noi fericiti cand vine vorba de par si ceea ce ne face parul fericit pot fi diferite. La Joico stim ca lucrurile nu trebuie sa stea asa. Un par sanatos este un par fericit. Joi se afla in tot ceea ce facem cu Joico, absolut toate produsele noastre inovatoare sunt create pentru a ajuta parul sa devina mai puternic, mai stralucitor si mai sanatos, chiar si dupa prima folosire si cu fiecare utilizare ulterioara. Sloganul „the joi of healthy hair” reprezinta mai mult decat o promisiune, este o garantie.

Misiunea noastra: Mancam, dormim si respiram frumusete. Dezvoltam in permanenta produse inovatoare, de top. Cream imagini care inspira creativitatea. Ne inconjuram de cei mai talentati artisti si cei mai buni tineri din industrie. De ce? Pentru ca frumusetea nu este jobul nostru – este pasiunea noastra.
Nu avem de gand sa va spunem cum sa va traiti viata, pentru ca aceasta este o arta pe care ati descoperit-o singuri. Dar va putem dezvalui secrete despre excelenta. Tehnologia noastra – aceasta este o arta in sine.
JOICO a descoperit recent forma exacta a lantului peptidic care este cel mai usor de deteriorat si slabit la nivelul parului.
Complexul Bio-Avansat de peptide este promisiunea noastra catre dumneavoastra. Par mai sanatos si mai puternic.
Mai multa protectie.
Mai multa stralucire.
Promitem excelenta si o livram.
K-PAK – SITEMUL DE REPARARE A PARULUI
*PASUL1. CURĂȚARE (purifică, hidratează și netezeste) clatiți după 2-5 min de K-PAK CLARIFYNG SHAMPOO-ph 4.5-5.5
*PASUL2. ECHILIBREAZA (descurcă, neutralizeaza și oprește oxidarea) clatiți după 5 min de K-PAK CUTICLE SEALER-ph 2.5-3.5
*PASUL3. RECONSTRUIEȘTE (reconstruiește, protejează și reduce ruperea firelor de par) clatiți după 5 min de K-PAK DEEP-PENETRATING RECONSTRUCTOR ph 4.5-5.5
*PASUL4. HIDRATARE (creste elasticitatea și flexibilitatea, sigiland cuticula) clatiți după 5 min de K-PAK INTENSE HIDRATOR ph 3.5
De mai bine de 30 de ani, Joico este liderul de necontestat in ingrijirea profesionala a parului, oferind una dintre cele mei generoase game de produse adaptate tuturor nevoilor si utilizate in egala masura de stilisti renumiti, staruri internationale si clienti din peste 65 de tari. Secretul Joico consta in formulele exceptionale ale produselor, formule unice si patentate, care au propulsat marca pe locul fruntas in topul celor mai eficiente solutii tratament pentru par.
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/02/Logo-Eva-Hair-Cut-1.png
Eva Hair Cut

Ne-am consolidat pozitia pe piata, devenind cunoscuti pentru calitate si profesionalism. Promitem sa continuam in acelasi spirit caracteristic salonului nostru si sa ne imbogatim portofoliul in raport cu nevoile clientilor nostri.

„Take time to be beautiful”

Urmeaza-ne

Etichetati-ne si obtineti sansa de a va vedea fotografia sau videoclipul pe profilul nostru  #evahaircut

Modalitati de plata
Cash & Card
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SAL.png
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SOL.png
Subscribe

If you wish to receive our latest news in your email box, just subscribe to our newsletter. We won’t spam you, we promise!

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Eva Hair Cut

As the pioneer of the lean startup movement, APPLAUZ has dedicated it’s time to sharing effective business strategies that help new businesses and enterpreneurs put their money to work in the right way.

Copyright © Eva Hair Cut  2020.  All Rights Reserved. Powered by Dynamic IT. ANPC

Open chat
Buna, "

Te putem ajuta?
Echipa Eva Hair Cut face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!

"Take time to be beautiful"