MOROCCANOILTratament
ChromaTech PRIME & POST

O ABORDARE REVOLUTIONARA DE  360° A INGRIJIRII CULORII ALATURI DE UN REGIM HOLISTIC PENTRU SALON & ACASA COMBATE ORICE SURSA DE DEGRADARE ZILNICA A CULORII
Colectia Moroccanoil Color Complete este prima incursiune a brandului spre zona de colorare, Moroccanoil are o abordarea revolutionara, de 360° pentru  ingrijirea culorii; astfel  colectia acopera o arie larga de surse care duc la degradarea, matuirea si schimbaea nuantei; un regim complet de produse ce pot fi folosite atat in salon cat si acasa.
Moroccanoil Color Complete. lucrand sub forma unui regim holistic de ingrijire a culorii, aceasta colectie inovatoare este prima din lume de acest tip, avand in spate proprietati tehnologice avansate care combat orice sursa ce duce la pierderea culorii: deteriorarea chimica, deteriorarea mecanica, oxidarea dar si deteriorarea cauzata de utilizarea instrumentelor fierbinti ( placa, uscator etc); toate acestea afecteaza parul vopsit, iar culoarea isi pierde din amplitudine si vibratie.
Continuand traditia tehnologiei patentate a produselor infuzate cu ulei de argan, Moroccanoil Color Complete introduce pentru prima data, in exclusivitate noua tehnologie ArganID™, care se regaseste in toate cele 5 produse. Este o tehnologie unica, super avansata, ce infuzeaza ulei de argan profund in cortexul firului de par, simultan ajutand la repararea si la sigilarea cuticulei (firul de par retinand din vopsea cantitatea optima necesara unei culori perfecte).

Acest tratament in doi pasi realizat exclusiv in salon ajuta la calmarea scalpului reducand disconfortul in timpul vopsirii si la egalizarea porozitatii pentru rezultate uniforme. De asemenea, restabileste structura firului de par pentru fixarea culorii si previne decolorarea prin tehnologia COLORLINK™ imediat dupa vopsire.

https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/05/Chroma-Tech-3.jpg

PRODUSELE REVOLUTIONARE PENTRU SALON:
Serviciul regolutionar  Moroccanoil Color Complete incepe in salon prin folosirea a doua produse care conlucreaza intr-o perfecta sinergie pentru absorbtia maxima a culorii:
PASUL 1:  Moroccanoil ChromaTech PRIME
Primul pas pentru regimul din salon este ChromaTech PRIME, care ajuta la maximizarea depozitului de culoare si egalizeaza porozitatea parului pentru rezultate uniforme, in timp ce calmeaza scalpul pentru un minim de disconfort in timpul serviciului de colorare.
PASUL 2:  Moroccanoil ChromaTech POST
Dupa realizarea serviciului de colorare, ChromaTech POST este un pas esential in sigilarea culorii, pentru o mentinere pe termen lung, actionand ca un scut ce repara atat sursele de deteriorarea mecanica cat si cele chimice.  Bazandu-se pe o tehnologie inovatoare COLORLINK™, acest serviciu vital de post-colorare ajuta la realizarea unei matrice in structura de cheratina a parului, captand culoare, in timp ce formeaza un scut protector care nu o lasa sa se piarda.

PRODUSELE REVOLUTIONARE PENTRU ACASA
Pentru a prelungi rezultatele obtinute in salon, regimul continua acasa cu o rutina simpla pentru mentinerea si protejarea culorii.
PASII 3 & 4:  Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner 250 ml

Foarte important de mentionat este faptul ca regimul Color Complete pentru acasa, care incepe cu Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner contine tehnologia exclusiva COLORLINK™ o tehnologie cu proprietati continue de reparare si refacere a parului dupa un serviciu de colorare, Acest duo puternic lucreaza in sinergie si hraneste intr-un mod impresionant, ajutand astfel la imbunatatirea calitatii parului, rezultatul fiind o culoare vibranta.
PASUL 5: Moroccanoil Protect & Prevent Spray

La final, pentru o maxima preventie a matuirii culorii, se utilizeaza  Moroccanoil Protect & Prevent Spray ce actioneaza ca un conditioner leave-in ce protejeaza si ajuta la neutralizarea radicalilor liberi generati de poluare si factorii stresori din mediul inconjurator cum sunt razele UV. Dupa fiecare utilizare parul isi recapata din ce in ce mai multa stralucire si culoarea arata fresh si luminoasa.

PROPRIETATI TEHNOLOGICE:
Avand incorporate 2 noi tehnologii revolutionare, ArganID™ si COLORLINK™, regimul Colectiei Moroccanoil Color Complete incepe in salon si se continua acasa, corectand si protejand integritatea parului pentru o maxima protectie si retentie a culorii.
ArganID™
Aceasta tehnologie exclusiva se regaseste in toate cele 5 produse ale Colectiei Moroccanoil Color Complete, bazandu-se pe un sistem revolutionar ce livreaza ulei de argan micro-incapsulat care tinteste la fix parul colorat si deteriorat.

Micro capsulele incarcate pozitiv sunt atrase de fibrele capilare incaracte negativ, astfel o microcapusla infuzata cu ulei de argan are abilitatea de a livra ulei de argan adanc in cortex in proportie de 99.6%.

Rezultatul este ca fiecare suvita de par deteriorata este reparata din interior catre exterior, astfel culoarea este uniforma si sigilata; stralucirea si pastrarea culorii este garantata in timp.

COLORLINK™
Aceasta puternica tehnologie se regaseste in produsele de salon ChromaTech POST si Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner si are ca tinta repararea chimica si mecanica pentru o retentie a culorii mega avansata.
Reparare mecanica:

ArganID™:  o tehnologie cu microparticule patentata de Moroccanoil care se bazeaza pe atractia ionica pentru a infuza ulei de argan adanc in cortex, in timp ce repara si sigileaza.

Polimeri de protectie a culorii: formeaza o protectie hidrofobica, care ajuta parul la fel ca un scut, impotriva apei care spala culoarea, formand un sigiliu.

Repararea chimica:

Derivat avansat din glucoza:  creat special pentru a reface legaturile deteriorare din structura de keratina, astfel parul isi recapata integritatea iar culorea este la fel ca in ziua vopsirii – vibranta si stralucitoare, chiar si dupa 3 saptamani.

https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/05/Chroma-Tech-2.jpg
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/05/Chroma-Tech-1.jpg

PRODUSE NOI
NIGHT SERUM – 100ml
Atunci cand ne gandim la ingrijirea cu un serum de noapte, primul lucru care ne vine in cap este tenul, dar de ce nu ne gandim si la corpul nostru? –  in special, bratele, picioarele, abdomenul si pieptul, zonele care sunt predispuse la deshidratare si relaxare cutanata.
In timpul noptii este cel mai eficient sa ne tratam corpul, fiind momentul in care pielea se reface dupa agresiunea din timpul zilei!
Ce este:
Un serum luxos, pentru corp, care confera fermitate, catifeleaza si hidrateaza intens in timpul somnului.

Ce face:

Un serum extrem de concentrat ce actioneaza pe timpul noptii; reface elasticitatea pielii.

Cum actioneaza:

Un mix de uleiuri antioxodante – ulei de Argan si Tsubaki care livreaza activi esentiali ce confera fermitate si hranesc pielea.

Extractele de busuioc protejeaza pielea de facturii de stress din mediul inconjurator.

Vitamina C ajuta la fortifierea si catifelarea pielii, pentru o infatisare tanara si stralucitoare. appearance.

Doar dupa o saptamana de utilizarfe, 8 din After only 1  femei au observant o imbunatatire vizibila –  piele mai perma si mai neteda.

SPRING KITS – MOROCCANOIL BEAUTY IN BLOOM
4 kituri in editie limitata, special create

1. Moroccanoil Beauty in Bloom Color Complete

2. Moroccanoil Beauty in Bloom Volume

3. Moroccanoil Beauty in Bloom Hydrating

4. Moroccanoil Beauty in Bloom Repair

Pentru pasionatii de sala Moroccanoil aduce in portofoliul sau inca set absolut indispensabil.
GYM ESSENTIAL – un kit super util pentru toti pasionatii de sala. Contine produse in varianta travel size, ideale pentru un styling rapid dupa orice activitate in sala de sport: sampon uscat si ulei tratament, in variantele dark si light. Fiecare kit vine insotit de o sticla speciala pentru apa.
Gym Essential Dark hair –
Gym Essential Light hair –

https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/02/Logo-Eva-Hair-Cut-1.png
Eva Hair Cut

Ne-am consolidat pozitia pe piata, devenind cunoscuti pentru calitate si profesionalism. Promitem sa continuam in acelasi spirit caracteristic salonului nostru si sa ne imbogatim portofoliul in raport cu nevoile clientilor nostri.

„Take time to be beautiful”

Urmeaza-ne

Etichetati-ne si obtineti sansa de a va vedea fotografia sau videoclipul pe profilul nostru  #evahaircut

Modalitati de plata
Cash & Card
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SAL.png
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SOL.png
Subscribe

If you wish to receive our latest news in your email box, just subscribe to our newsletter. We won’t spam you, we promise!

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Eva Hair Cut

As the pioneer of the lean startup movement, APPLAUZ has dedicated it’s time to sharing effective business strategies that help new businesses and enterpreneurs put their money to work in the right way.

Copyright © Eva Hair Cut  2020.  All Rights Reserved. Powered by Dynamic IT. ANPC

Open chat
Buna, "

Te putem ajuta?
Echipa Eva Hair Cut face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!

"Take time to be beautiful"