Eurovision Song ContestMoroccanoil - sponsor oficial
Eurovision Song Contest

Cu mare entuziasm și încântare va anuntam ca in 2019 Moroccanoil si-a unit forțele cu Eurovision Song Contest în calitate de sponsor oficial

HUGE BRAND EXPOSURE

Incepand cu jumatatea lunii august, toate videoclipurile Eurovision de pe canalul lor YouTube (cu 3 milioane de abonati si 4 miliarde de vizualizari) incep cu Pre-Roll Moroccanoil.

In primele doua saptamani, videoclipurile cu logo-ul Moroccanoil au atins o expunere de peste 540.000 de vizualizari.

EUROVISION 2020

In 2020 concursul se tine in Rotterdam / selectat drept Oraș gazdă:
🔶Concursul are loc pe 12, 14 si 16 mai 2020
🔶Moroccanoil a primit o expunere incredibilă
🔶30.500 de vizualizări doar pentru videoclipul Știrilor care anunță Moroccanoil în calitate de partener prezentant.

DE CE MARROCANO

De ce MOROCCANOIL ?

1. DIETA CONSTIENTA IN MATERIE DE BEAUTY

Incepand cu preparatele din carne pana la cosmetice consumatorii au inceput sa cumpere din ce in ce mai putin, fiind afectati de impactul pe care il are consumerismul asupra planetei. In beauty, aceasta miscare este din ce in ce mai pronuntata.
Trenduri asa cum sunt “slow beauty”, “minimalist beauty”, si “skip-care” ne arata acelasi lucru: consumatorii nu doar ca sunt atrasi sa cumpere mai putin ci au inceput sa foloseasca din ce in ce mai putine produse de beauty.
Astfel s-au creat aceste beauty diets / beauty fasting – multe dintre brandurile cosmetice promovand atitudinea de less but better – dezvoltandu-se astfel produse concentrate pentru par si corp asa cum sunt dry shampoos, unde este eliminata utilizarea apei, produse 2 in 1, pentru fast beauty etc.

2. IMPACTUL BEAUTY / Positive packaging

Consumatorii au inceput sa cumpere produce cosmetice cu zero impact asupra mediului inconjurator pentru a nu se mai simti vinovati.
Sunt in cautarea valorilor si eticii, mai mult decat a prestigiului. Astfel multe branduri s-au repozitionat regandind ambalajul sau chiar modul de producere al produselor.
Primul pas facut de Maroccanoil pentru a sustine aceasta initiativa este schimbarea ambalajelor care vor fi realizate din plastic reciclat.

3. SUSTENABILITATE SOCIALA

In ultimii ani majoritatea companiilor de beauty s-au implicat in campanii sociale care ajuta si sustin drepturile femeilor si ale copiilor.
In 2019, Maroccanoil devine partener Woman Tennis Association creand platforma Inspired unde sportivi de performanta isi spun povestea, sustinand copiii din familiile fara posibilitati sa isi urmeze visul: https://www.moroccanoil.com/us_en/inspired-by-women
Patru femei celebre din România, cu vieţi active, dinamice, dar cu imagine publică impecabilă au fost alese să promoveze cea mai nouă gamă de îngrijire a părului, Moroccanoil Repair.
Inca din 2014 Maroccanoil a lansat campania Inspired by Woman, care s-a continuat cu Fearless Woman in 2018 prin care femeile sunt sustinute si incurajate sa isi urmeze pasiunea.

4. INFLUENTA GENERATIEI Z

De la Baby Boomers la Millennials fiecare generatie si-a pus amprenta pe tot ceea ce inseamna istoricul unui brand. Noua generatie, generatia Z – cei nascuti intre 1995 si 2010 – este generatia care va avea cel mai mare impact asupra modului de cumparare si nu doar pentru ca una din trei persoane face parte din aceasta generatie si pentru ca sunt nativi digitali si in ultimul timp le-a crescut puterea de cumparare.
Ultima lansare Maroccanoil Color Depositing Masks, merge exact in aceasta directie, Z Gen fiind cei targetati – lansand o colectie de masti prin care acestia se por exprima liberi si pot fi oricine isi doresc.
Te asteptam cu incredere!
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/02/Logo-Eva-Hair-Cut-1.png
Eva Hair Cut

Ne-am consolidat pozitia pe piata, devenind cunoscuti pentru calitate si profesionalism. Promitem sa continuam in acelasi spirit caracteristic salonului nostru si sa ne imbogatim portofoliul in raport cu nevoile clientilor nostri.

„Take time to be beautiful”

Urmeaza-ne

Etichetati-ne si obtineti sansa de a va vedea fotografia sau videoclipul pe profilul nostru  #evahaircut

Modalitati de plata
Cash & Card
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SAL.png
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SOL.png
Subscribe

If you wish to receive our latest news in your email box, just subscribe to our newsletter. We won’t spam you, we promise!

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Eva Hair Cut

As the pioneer of the lean startup movement, APPLAUZ has dedicated it’s time to sharing effective business strategies that help new businesses and enterpreneurs put their money to work in the right way.

Copyright © Eva Hair Cut  2020.  All Rights Reserved. Powered by Dynamic IT. ANPC

Open chat
Buna, "

Te putem ajuta?
Echipa Eva Hair Cut face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!

"Take time to be beautiful"