https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/04/dermabuilder-img.png

DermaBuilder Edge Systems Corporation introduce noul sau sistem de netezire a pielii complexului DermaBuilder ™ Peptide Complex

Special creat pentru linia fina vizibila si reducerea ridurilor. DermaBuilder este un complex de peptide care ajuta la repararea si imbunatatirea structurii Junction Dermal-Epidermica prin stimularea proteinelor, colagen / elastina cu fibroblast si spectru larg. Acesta este un sistem de tratament ce foloseste procedurile clinice complexe HydraFacial MD® DermaBuilder Peptide Complex Procedura clinica ofera o absortie rapida, imbunatateste si mentine rezultate pe termen lung.
Aplicat prin sistemul de refacere a pielii pe baza de solutie topica HydraFacial MD®, complexul peptidic DermaBuilder vizeaza noua piele expusa in timpul procesului de exfoliere HydroPeel®. Exista doua tipuri de grupe peptidice in ingrediente. Un grup de peptide imita Botox® prin blocarea neurotransmitatorului Acetilcolina de la activarea jonctiunii nervoase, prin urmare reduce aparitia ridurilor si a liniilor fine cauzate de contractiile musculare in expresia faciala, in special pe frunte si in jurul ochilor. Cealalta grupare peptidica stimuleaza fibroblastele sa produca mai mult colagen si elastina unde se formeaza linii fine si riduri la nivelul jonctiunii epidermico-dermice. Rezultatele sunt elasticitatea, textura si fermitatea pielii imbunatatite.

IMBUNATATITI-VA TRATAMENTUL HYDRAFACIAL CU DERMABUILDER

Pentru rezultate HydraFacial îmbunătățite, combină-ți fața cu DermaBuilder ™️, un ser avansat de întărire și de rafinare a pielii, care va ajuta la îmbunătățirea texturii pielii și a liniilor fine și a ridurilor. DermaBuilder ™️ folosește un amestec special de peptide pentru a reîncărca pielea, vizând noua piele expusă prin procesul de exfoliere HydraFacial. Un grup de peptide reduce contracțiile musculare în expresia facială, iar celălalt stimulează producția de colagen și elastină. Aceste peptide lucrează împreună pentru a reduce aspectul liniilor fine și a ridurilor și pentru a îmbunătăți fermitatea și elasticitatea pielii.

https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/04/2aa471de-c43e-40af-b4f4-249cf58d46fd.jpg
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/02/Logo-Eva-Hair-Cut-1.png
Eva Hair Cut

Ne-am consolidat pozitia pe piata, devenind cunoscuti pentru calitate si profesionalism. Promitem sa continuam in acelasi spirit caracteristic salonului nostru si sa ne imbogatim portofoliul in raport cu nevoile clientilor nostri.

„Take time to be beautiful”

Urmeaza-ne

Etichetati-ne si obtineti sansa de a va vedea fotografia sau videoclipul pe profilul nostru  #evahaircut

Modalitati de plata
Cash & Card
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SAL.png
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SOL.png
Subscribe

If you wish to receive our latest news in your email box, just subscribe to our newsletter. We won’t spam you, we promise!

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Eva Hair Cut

As the pioneer of the lean startup movement, APPLAUZ has dedicated it’s time to sharing effective business strategies that help new businesses and enterpreneurs put their money to work in the right way.

Copyright © Eva Hair Cut  2020.  All Rights Reserved. Powered by Dynamic IT. ANPC

Open chat
Buna, "

Te putem ajuta?
Echipa Eva Hair Cut face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!

"Take time to be beautiful"