Tratament cu Keratina braziliana - Cocochoco -

100% FARA FORMALDEHIDA !!

Părul rebel devine mătăsos, neted și strălucitor

Factorii externi precum vantul, soarele, ninsoarea, uscarea si coafarea parului cu aer fierbinte, duc, in timp, la degradarea si ruperea firului de par. Afectat in profunzime, parul devine uscat, tern, lipsit de stralucire si greu de aranjat.
Odata ajunsi in aceasta situatie, ce putem face pentru a regenera parul degradat?Pe piata sunt disponibile o multitudine de creme, sampoane, lotiuni, insa majoritatea acestora sunt eficiente doar in cazul unui par care nu este afectat in profunzime. Daca parul este foarte fragil si lipsit de elasticitate, este timpul pentru un tratament cu keratina, una dintre cele mai bune terapii pentru regenerarea intensiva a firului de par!

Tratamentul cu keratina braziliana impregneaza keratina activa atat la exteriorul cat si in profunzimea firului de par. Acesta devine matasos, neted si usor de pieptanat. Rezultatul se mentine timp indelungat, adica luni de zile. Ketarina este un tip de proteina care se gaseste in mod natural in firul de par, conferindu-i stralucire. Produsele cosmetice pentru coafat, cu ingredienti chimici, inlatura aceasta proteina din structura firului de par. Astfel, tratamentul cu keratina echilibreaza nivelul acestei proteine, pentru a reda parului stralucirea. Amestecul de keratina contine atat macromolecule cat si micromolecule ce au capacitatea de a penetra fibra capilara in profunzime. Astfel, fiecare fir de par este fortificat atat din interior cat si din exterior.
Originar din Brazilia, tratamentul cu keratina este delicat cu parul, ii îmbunatateste conditia, facandu-l puternic si elastic.
Keratina este un component special care ajuta la formarea parului. Este un amestec 100% organic, din proteine care provin din compozitia unghiilor sau a parului. Cand parul este coafat in exces si supus factorilor externi (soare, vant, etc), keratina isi pierde calitatea originala, rezultand astfel un par lipsit de elasticitate si greu de aranjat. Daca parul este foarte fragil si lipsit de elasticitate, este timpul pentru un tratament cu keratina, una dintre cele mai bune terapii pentru regenerarea intensiva a firului de par. Mai mult, devine rezistent la umiditate si la conditiile meteo nefavorabile. Cand parul este superb, stralucitor si neted în fiecare zi, timpul necesar pentru aranjat la domiciliu este redus!
Tratamentul cu keratina lasa parul cu un aspect mai natural, nu il face perfect drept – are miscare si forma – si dureaza aproximativ 4 luni, în cele din urma spalându-se.
Tratamentul cu keratina elimina semnificativ încretirea inestetica si maximizeaza stralucirea parului, în timp ce hraneste si hidrateaza. Parul rezultat va fi moale si neted la atingere, cu rezultate uimitoare care sunt vizibile imediat dupa tratament.

1_SQ0ArVAXjVHQWKlPpI4QSA
Cocochoco imagine 1
Cocochoco imagine 2
Cocochoco imagine 3
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2020/02/Logo-Eva-Hair-Cut-1.png
Eva Hair Cut

Ne-am consolidat pozitia pe piata, devenind cunoscuti pentru calitate si profesionalism. Promitem sa continuam in acelasi spirit caracteristic salonului nostru si sa ne imbogatim portofoliul in raport cu nevoile clientilor nostri.

„Take time to be beautiful”

Urmeaza-ne

Etichetati-ne si obtineti sansa de a va vedea fotografia sau videoclipul pe profilul nostru  #evahaircut

Modalitati de plata
Cash & Card
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SAL.png
https://evahaircut.ro/wp-content/uploads/2022/09/SOL.png
Subscribe

If you wish to receive our latest news in your email box, just subscribe to our newsletter. We won’t spam you, we promise!

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Eva Hair Cut

As the pioneer of the lean startup movement, APPLAUZ has dedicated it’s time to sharing effective business strategies that help new businesses and enterpreneurs put their money to work in the right way.

Copyright © Eva Hair Cut  2020.  All Rights Reserved. Powered by Dynamic IT. ANPC

Open chat
Buna, "

Te putem ajuta?
Echipa Eva Hair Cut face tot posibilul sa iti raspunda cat mai repede!

"Take time to be beautiful"